Ana Sayfa Gündem The Matrix 4’un Setinden Görüntüler Gelmeye Başladı

The Matrix 4’un Setinden Görüntüler Gelmeye Başladı

Önce Bilgi
0 yorum

Dünyayı kasıp kavuran Matrix heyecanı yeniden diriliyor. Serinin 4.’sü için kolları sıvayan ekipten yeni görüntüler gün yüzüne çıkmaya başladı bile.

Lana Wachowski‘nin yazıp yöneteceği, Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss‘un Neo ve Trinity rolleriyle geri döneceği The Matrix 4‘un çekimlerine geçtiğimiz günlerde San Francisco’da başlandı. Yeni Matrix filminin çekimlerine başlanması ile birlikte setten ilk görüntüler de ortaya çıktı. Son olarak da çekimler sırasında orada bulunanlar tarafından çekilen iki yeni video sosyal medyada paylaşıldı. Paylaşılan bu videolar, Neo ve Trinity’i bir kez daha özenle hazırlanmış aksiyon sahnelerinde izleyeceğimizi gösteriyor.

Yayınlanan bu set videoları filmin konusu hakkında çok fazla ipucu barındırmıyor olsa da dördüncü filmde çok daha farklı bir Trinity ve Neo görebileceğimizin sinyallerini veriyor. Zira yayınlanan ilk set videosunda, Trinity ve Neo’ya bir hayli benzeyen iki karakterin dublörlerinin bir binanın çatısından atlama sahnesinin provasını yaptıkları görünüyor. İşin ilginç tarafı ise binadan atladıktan sonra uçma manevrasını yaptıklarında bu eylemi gerçekleştirenin Neo değil Trinity olması. Bu durum yeni filmde Matrix içinde çok daha farklı güçlere kavuşmuş bir Trinity izleyebileceğimizi düşündürüyor.

Heyecanla Beklenen The Matrix 4, 21 Mayıs 2021’de Vizyona Girecek

Benzer Yazılar

Yorum Bırakın