Ana Sayfa Gündem Depremzedeler İçin Evini Otomobile Yükleyen Adam

Depremzedeler İçin Evini Otomobile Yükleyen Adam

Önce Bilgi
0 yorum

Depremden sonra gözlerimiz yaşlı.. ama bazı anlar da unutulmaz işte o anlardan biri;

Azerbaycan’dan otomobiline yüklediği eşyalarla Bakü’den deprem bölgesine doğru yola çıkan Server Beşirli, Türk haber ajanslarına açıklamada bulundu. 

‘İmkanımız yettiğince, yorgan ve döşek götürdük…’

Kahramanmaraş merkezli büyük depremin ardından ülkeler yardımlarını peş peşe Türkiye’ye göndermeye göndermeye başlamıştı. Bu sırada bazı kişiler de bireysel inisiyatif alarak depremzedelere destek olmaya başladı.

O isimlerden biri de Azerbaycan’da bir gecekonduda yaşayan Server Beşirli’ydi. Server Beşirli, Türk kardeşlerinin deprem felaketinden dolayı yardıma ihtiyacı olduğunu görünce yardım ettiklerini belirterek, ‘İmkânımız yettiğince elbise, yorgan, döşek götürdük. Artık yeteri kadar elbise bağışı yapıldığı için inşallah yarın da gıda yardımı götüreceğiz’ diye konuştu.

Türkiye ve Azerbaycan’ın dost ve kardeş olduğunu söyleyen Server’in kuzeni İmamverdi Beşirli, ‘Sosyal medyadan görünce bu yardım kampanyasına elimizden gelen desteği vermeye karar verdik. Sıcak yorgan, döşek, battaniye topladık. Aracımız iyi durumda olmasa da, yardımı taşıyacak kadar bizi idare etti. Soğukta kalmak hissini iyi biliriz. Bizim de başımıza geldi ve nasıl bir durum olduğunu iyi biliriz. İnşallah yarın gıda götüreceğiz. Çünkü yeteri kadar uyuyacak yer ve sıcak elbiselerin olduğu bize söylendi. İnşallah yarın erzak götüreceğiz’ ifadelerini kullandı.

Benzer Yazılar

Yorum Bırakın