Ana Sayfa Gündem Tepkilerinden Ardından Netflix Ülkemizde Yaşanan Deprem Felaketi için Taziye Mesajı Yayınladı

Tepkilerinden Ardından Netflix Ülkemizde Yaşanan Deprem Felaketi için Taziye Mesajı Yayınladı

Önce Bilgi
0 yorum

Kahramanmaraş’ta yaşanan deprem felaketinin ardından taziye mesajı yayınlamadığı için tepki alan markalardan birisi de Netflix Türkiye hesabından paylaşım yaptı. Paylaşımında afet bölgesine yardımda bulunmak için ekip olarak çalıştıkları notunu ekledi.

Ülkemiz Kahramanmaraş’ta yaşanan 7.7 şiddetindeki depremin ardından yaralarını sarmaya devam ederken bu birlik olma gününde bazı markaların taziye mesajı yayınlamamış olması dikkat çekti.

Birçok ünlü isim, yabancı ülkeler ve global firma yardım seferberliğinde depremzedelere ve deprem bölgelerine desteklerini esirgemedi.

Türkiye’de en çok izlenen ve sevilen dijital platformlardan biri olan Netflix Türkiye’den depremin dördüncü gününde de ses çıkmayınca sosyal medyada tepkiler büyümeye başladı.

En son üç gün önce paylaşım yaptığı görülen Netflix Türkiye hesabından herhangi bir açıklama gelmeyince kullanıcılar toplu olarak üyeliklerini silmeye başladılar.

👇🏻

Markaya kendi sloganları ile seslenen kullanıcılar “Bağışta bulundunuz mu?” diye sordu.

👇🏻

Büyük deprem felaketinde güvendikleri markalardan biri olan Netflix’in ülkemizi yalnız bıraktıklarını savunan kullanıcıların tepkileri devam ederken markadan açıklama geldi.

Twitter’da Netlix Türkiye hesabından paylaşılan yazıda şu ana kadar 6 milyon TL tutarında bağış yaptıklarını belirtildi ve “yanınızdayız” mesajı da yer aldı. İşte o tweet:

Benzer Yazılar

Yorum Bırakın