Ana Sayfa Gündem IGTV Video Üreticileri Takipçilere Bildirim Gönderebilecek

IGTV Video Üreticileri Takipçilere Bildirim Gönderebilecek

Önce Bilgi
0 yorum

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya uygulamaları arasında zirveye oynayan Instagram, sürekli olarak güncellenerek yeni özelliklere ev sahipliği yapıyor. Geçtiğimiz ay içerisinde herkes tarafından istenen karanlık mod özelliğini uygulamaya ekleyen Instagram, bu sefer de IGTV’de video paylaşan kişiler için bir özellik getirdi.

Instagram’ın yeni güncellemesi ile birlikte artık IGTV’de videolar paylaşan kişiler, direkt olarak takipçilerine bildirim gönderebilecek. Aynı şekilde herhangi bir IGTV videoları paylaşan kişinin takipçisiyseniz, hayranı olduğunuz kişilerden direkt olarak bildirim alabileceksiniz ve bu şekilde seri olarak yayınlanan IGTV videolarının hiçbirini kaçırmayacaksınız.

IGTV’de 1 saat uzunluğunda videolar paylaşılabiliyor

Instagram TV ya da kısa adıyla IGTV dediğimiz bu özellik, geçtiğimiz sene Instagram ile bağlantılı bir servis olarak ortaya çıktı. Bu servis, en fazla 1 dakika uzunluğunda videolar paylaşılabilen Instagram’daki içerik üreticileri için önemli bir özellik oldu zira IGTV’de 1 saat uzunluğunda videolar paylaşılabiliyor.

Yalnızca içerik üretmek değil, aynı zamanda bir dizi serisi de paylaşılabilen IGTV’de bunun örnekleri mevcut. The Wolf of the Wall Street’ten tanıdığımız Jonah Hill’in yönetmenliğini üstlendiği “Un-filtered” isimli 4 bölümlük bir dizi, IGTV’de yayınlanmıştı. Dizinin konusu ise 13 yaşından 25 yaşına kadar zorbalığa maruz kalan bazı insanların deneyimiydi.

Benzer Yazılar

Yorum Bırakın