Ana Sayfa Gündem Aloe Vera Mucizesi

Aloe Vera Mucizesi

Önce Bilgi
0 yorum

Günümüzün en popüler şifalı bitkisi bizce kesinlikle Aloe Vera.. Hemen her derde deva bu bitkinin en önemli kullanım alanlarını sizlere aktaracağız.

Öncelikle şunu belirtelim ki, eskiden olduğu gibi aloe vera bitkisini beslemeniz gerekmiyor. Ünlü mağazalar bile artık Aloe Vera jeller üreterek satışa sunuyor. Hangi markalar olduğuna şöyle bir göz atalım;

Madam Coco Aloe Vera Nemlendirici Jel – 300 ml Fiyatı 34.99 TL
Mumuso AleoVera Gel Fiyatı 30 TL civarı

Farmasi Aloe Gel Fiyatı 20 TL civarı

Alabileceğiniz en uygun fiyatlı Aloe Vera Jel ürünlerini sizler için listeledik. Şimdi faydalarına geçelim.

Aloe Vera Faydaları

Her evde olmazsa olmazlarımız haline gelen bu jeller cildinizi çok güzel bir nemlendiricidir. Sabah ve akşam cilt bakım rutinlerinize ekleyerek sağlıklı bir cilde kavuşabilirsiniz. Özellikle yazın çok fazla güneşe maruz kalan cildinize çok iyi gelecektir. Diz kapaklarınıza ve dirseklerinize sürerek yumuşatır ayrıca ayak topuklarınıza banyo sonrası uygularsanız topuklarınız bile yumuşacık olur.

Bitki olarak eğer elinizde mevcutsa rahatlıkla yiyerek de tüketebilirsiniz. Mide ağrısı çekiyorsanız aloe vera size iyi gelecektir.

Bakım kürü olarak selülit masajı için de oldukça etkilidir. Bir kaba jelinizi ve hindistan cevizi yağını alarak iyice karıştırıyorsunuz; iyice masaj yaparak bölgeye uyguluyorsunuz.

İçeceklerinizin için de bitki olarak içinden çıkardığınız jeli ekleyebilirsiniz.

Benzer Yazılar

Yorum Bırakın