Ana Sayfa Gündem 67 yaşında tenis oynayan Durdu Lale’ye Hülya Avşar’dan davet

67 yaşında tenis oynayan Durdu Lale’ye Hülya Avşar’dan davet

Önce Bilgi
0 yorum

Mersin’in merkez Toroslar Belediyesi’nin tenis kursunda tenis öğrenip, Hülya Avşar ile maç yapmak isteyen 67 yaşındaki Durdu Lale, 8 Aralık’ta Hülya Avşar Tenis Turnuvası’na katılacak.

Toroslar Belediyesi’nin açtığı tenis kursunda 9 yaşındaki torunu Toprak ile birlikte tenis öğrenen 67 yaşındaki Durdu Lale, “Tek rakibim Hülya Avşar” diyerek, tenis sporuna ilgisiyle bilinen oyuncu ve müzikçi Hülya Avşar ile tenis maçı yapmak istediğini söylemişti.  Evvel çevre medya hesabından akabinde da menajeri aracılığıyla Toroslar Belediyesi’ne ulaşan Hülya Avşar, Durdu Lale’yi 8 Aralık’ta yapılacak Hülya Avşar Tenis Turnuvası’nın şov maçına davet etti.

Toroslar Belediye Yöneticisi Atsız Afşın Yılmaz, Durdu Lale’nin hayalini gerçekleştirmesine vesile oldukları için çok keyifli olduklarını tabir ederken, kazada 7’den 70’e spor yapmak isteyen herkesi desteklemeye devam edeceklerinin altını çizdi. Ünlü sanatçı Hülya Avşar’a da teşekkür eden yönetici Yılmaz, “Belediyemiz tenis kursiyerlerinden Durdu Lale ve torunu Toprak’ı 8 Aralık’ta yapılacak tenis turnuvasına davet eden Hülya hanıma gösterdiği hassaslıktan ötürü teşekkür ediyoruz” dedi.

Benzer Yazılar

Yorum Bırakın